Украйна може да се присъедини към НАТО когато съюзниците

...
  Украйна може да се присъедини към НАТО когато съюзниците
Коментари Харесай

Лидерите от НАТО: Украйна ще се присъедини, когато съюзниците се съгласят и условията са изпълнени

 
Украйна може да се причисли към НАТО „ когато съдружниците се съгласят и изискванията са изпълнени ". Това стана ясно от декларацията на Алианса от срещата във Вилнюс. В нея се признава нуждата от по-бързи дейности, само че без ангажимент за съответни периоди.

Киев приема, че не може да стане член на НАТО, до момента в който е във война с Русия, само че желае да се причисли допустимо най-скоро след края на бойните дейности.

Процесът ще бъде улеснен и скъсен доста, още повече, че Алиансът признава, че украинската войска е все „ по-оперативно съвместима " и „ политически интегрирана " със силите на НАТО.

„ Никога до момента не е имало по-силно обръщение от страна на НАТО, както що се отнася до политическото обръщение за пътя напред към участие, по този начин и до съответната поддръжка от страна на съдружниците от НАТО, военната поддръжка, само че и практическата поддръжка за това по какъв начин да се обезпечи цялостна оперативна съгласуемост. И в случай че погледнете всички процеси на участие, за тези процеси не е имало периоди. Те се основават на условия. Винаги е било по този начин ”, съобщи Йенс Столтенберг.

 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР